Bliv Covid vaccineret i lægehuset

Vores lægehus deltager i Covid vaccinations indsatsen.

Sundhedsmyndighederne har besluttet at inddrage de alment praktiserende læger i vaccinationsudrulningen. Det er en god beslutning. Vi er i lægehuset glade for at kunne bidrage til at øge vaccinations indsatsen. Aftalen, som regionen har indgået med de praktiserende læger åbner for, at både børn og voksne kan blive vaccineret mod covid-19 i hele landet. Vi vil i lægehuset gerne tilbyde vores patienter god service. Derfor har vi allerede bestilt vacciner, så vi fra mandag den 13/12 kan tilbyde de første vaccination.

Ordningen omfatter alle patienter over 5 år, der skal have 1., 2. eller 3. stik.

Hvordan virker vacciner? Se videoen og bliv lidt klogere…

Læs mere på: sst.dk

Du skal have invitation til vaccination for at kunne bruge tilbuddet, men du behøves ikke at være tilknyttet som patient hos os.

Man vælger selv, hvilken læge man vil vaccineres hos. Det behøves altså ikke nødvendigvis være ens egen læge, der vaccinerer. Som Covid vaccinations sted tilbyder vi derfor også at vaccinere patienter, som normalt ikke er tilknyttet klinikken. Så tag hele familien med – også selv om ikke alle er tilknyttet vores praksis.

Tidsbestilling til vaccination via vores praksis. Ikke på vacciner.dk, som hvis du skal vaccineres i et vaccinationscenter.

Vi skal udnytte de tildelte vacciner bedst muligt – det er i alles interesse. Derfor er det bedst, hvis de der ønsker at blive vaccineret, samles i små grupper og derfor er det også helt fint, hvis du tager nogen i familien eller omgangskredsen med.

Husk tilbuddet gælder som nævnt både børn og voksne.

RING TIL OS PÅ TELEFON 66 12 62 13 og få mere information. Vi finder en tid som passer bedst muligt.

Vaccination ved er selvfølgelig – ligesom vaccination ved regionens vaccinationscentre – gratis.

Vi vaccinerer både med vaccinerne fra Pfizer-BioNTech (Comirnaty®) og Moderna (Spikevax®). Læs mere om Covid vaccination på vores hjemme side under vaccinationer.

Vi har brug for alle kræfter for at sikre tempo i vaccinationsindsatsen. De praktiserende læger og deres personale er vant til opgaven med bl.a. børnevaccinationsprogrammet, og mange stoler på den rådgivning, de får fra deres læge. Det er derfor glædeligt, at vi nu får mulighed for at inddrage de praktiserende læger meget mere aktivt i vaccinationsopgaven.

avatar

Søren Brostrøm

Direktør i Sundhedsstyrelsen