Selvbetjening

Muligheder og vejledning

Lægehuset hjemmeside gør det muligt for dig, som patient, at klare en hel del selv. På den måde undgås alt for lange telefonkøer og nogle gange er du også fri for at møde op hos os i lægehuset. Vi vil gerne se dig i klinikken, men vi vil også gerne give dig muligheden for at spare tid.

Det er muligt at forny recepter, bestille tider og sende beskeder (også kaldet E-konsultaioner) ved hjælp af selvbetjenings siden.

Recepter kan også fornyes via medicin kortet på Sundhed.dk.

Emailkonsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. Det er korte skriftlig beskeder omkring simple problemstillinger og bruges i stedet for almindelige e-mails. Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet.

For at kunne benytte selvbetjenings siden skal du oprettes som bruger.

Hvordan bliver jeg oprettet som bruger?

For at blive oprettet som bruger skal du trykke på kanppen “Selvbetjening” nederst på denne side

Du bliver sendt videre til selvbetjeningssiden.

Hav dit nemid klar det skal bruges til at logge ind med første gang.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge. Det er også på den e-mail adresse du får besked, når du er oprettet som bruger.

Kan jeg bruge min mobil telefon til selvbetjening?

JA, du kan også downloade og bruge app’en MitHelbred, som har præcis samme funktion som selvbetjeningsfunktionen her på siden. Tryk på knappen MitHelbred ovenover for at downloade.

Til receptfornyelse kan du også bruge app’en Medicinkortet, som både findes til android og iOS: