Træn hjemme

Har du problemer med for eksempel nakke, skulder, ryg, hofte, knæ, albue, ankel, hånd- og fingre?

Tryk HER og se oversigten over tilgængelige film

Noget af det bedste du kan gøre for dig selv i den situation er at begynde at træne. Mange har dog svært ved at komme i gang. Der er finde mange gode årsager til det. Måske føler man sig ikke tilpas i et fitness center. De fleste ved ikke helt hvordan man skal træne, hvilke øvelser der er gode at lave og hvordan de udføres korrekt. På Sundhed.dk kan man få træningsvejledning. Sundhed.dk indeholder en række øvelsesfilm.

Noget af det bedste du kan gøre for dig selv i den situation er at begynde at træne.

Mange har dog svært ved at komme i gang. Der er finde mange gode årsager til det. Måske føler man sig ikke tilpas i et fitness center. De fleste ved ikke helt hvordan man skal træne, hvilke øvelser der er gode at lave og hvordan de udføres korrekt. På Sundhed.dk kan man få træningsvejledning.

Sundhed.dk indeholder en række øvelsesfilm med øvelser for praktisk talt alle dele af kroppen.

Øvelsesfilmene er små korte videoklip som viser øvelser for muskler og led i forskellige dele af kroppen. Ved hjælp af de små videoer bliver du hurtigt og nemt introduceret til gode øvelser. Du får på den måde mulighed for træne effektivt og sikkert i dit eget hjem.

Filmene kan være svære at finde inde på sundhed.dk. Derfor har vi her på vores hjemmeside, lavet et link til siden hvor du finder dem.

Tryk HER for at se oversigten over alle tilgængelige film.

Sidder du med mobil telefonen lige nu? Scan QR koden nedenunder og kom i gang!

Overblik over alle øvelserne

Øvelser for lænd

Øvelser for skulder

Øvelser for hofte