Vaccinationer efterår og vinter 2022-2023

Bliv vaccineret hos din egen læge – vi kender dig, du kender os …

Nu starter efterårets vaccinationsindsats. Bliv vaccineret i trygge omgivelser her i lægehuset. Vi kender dig og din sygdomshistorie og du kender os. Du kan bestille tid og du skal ikke stå op i en kø.

Sundhedsstyrelsen anbefaler covid-19 booster-vaccination til særligt udsatte og til alle på 50 år og derover. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle på 50 år og derover får en booster-vaccination mod covid-19. Sundhedsstyrelsen anbefaler også, at gravide, personale i sundheds- og udvalgte dele af socialområdet, samt pårørende til personer i særlig øget risiko bliver booster-vaccineret mod covid-19. Nogen personer under 50 år, som er i særlig risiko for at få et alvorligt forløb af covid-19, vil også kunne få en booster-vaccination.

Hvornår kan jeg blive vaccineret?
Vaccinationsprogrammet for covid-19 starter den 1. oktober 2022, ring og bestil tid i lægehuset. Vi tilbyder vaccination alle hverdage mellem klokken 12.45 og 15.

Sundhedsstyrelsen anbefaler influenzavaccination til særligt udsatte og til alle på 65 år og ældre.

Influenza sæsonen er på vej. Sundhedsstyrelsen anbefaler influenzavaccination til alle på 65 år og ældre. Også for influenzavaccinationen gælder det, at personer med visse kroniske sygdomme, personale på sundheds- og ældreområdet og udvalgte dele af socialområdet. Ydermere tilbydes børn mellem 2 og 6 år og gravide i 2. og 3. trimester vaccinationen. Tag kontakt til klinikken, hvis du er i en af risiko grupperne.

Hvornår kan jeg blive vaccineret?
Vaccinationsprogrammet for influenza starter den 1. oktober 2022, ring og bestil tid i lægehuset. Vi tilbyder vaccination alle hverdage mellem klokken 12.45 og 15.

Sundhedsstyrelsen anbefaler pneumokok vaccination til særligt udsatte og til alle på 65 år og ældre.

Vinterperioden er også sæson for pneumokoksygdom. Pneumokokker er en gruppe bakterier, der i visse tilfælde kan give alvorlig sygdom. For at beskytte sårbare borgere er vaccination mod pneumokokker gratis for alle, der er fyldt 65 år, børn og voksne med nogen kroniske sygdomme og andre borgere, som er i særlig risiko. Tilbuddet gælder til og med d.15. januar 2023.

Hvornår kan jeg blive vaccineret?
Vaccinationsprogrammet for pneumokokker starter den 1. oktober 2022, ring og bestil tid i lægehuset. Vi tilbyder vaccination alle hverdage mellem klokken 12.45 og 15.

Læs mere om nyheden på

Sundhedsstyrrelsens hjemmeside