Ny læge i lægehuset!

Den 2. januar starter Kristina Køstner som vikar i klinikken.

I Lægehuset Gråbrødrepassagen vil vi gerne give vores patienter den bedst mulige service. Derfor ansætter vi en ny læge i lægehuset. Den 2. januar starter speciallæge Kristina Køstner som fast vikar i praksis. Kristina er uddannet speciallæge i Almen medicin og altså fuldt uddannet praktiserende læge. Kristinas faste arbejdstider bliver mandag og torsdag. Vi ser meget frem til Kristinas start i praksis, som vil være til gavn for alle vores patienter. Du kan, når du bestiller tid, bliver spurgt om du vi ses af Kristina Køstner eller din vanlige læge. Det kan betyde at du har mulighed kommer hurtigere til. Du kan naturligvis også bestille tid direkte hos Kristina Køstner, både online og via telefonen, hvis du ønsker det.